Σκίτσο και ζωγραφική με ακουαρέλες

αρκαδόρος ακουαρέλας Albrecht Dürer

Ο μαρκαδόρος ακουαρέλας Albrecht Dürer artists’ είναι ο σύγχρονος ορισμός της ζωγραφικής με ακουαρέλα: ένα υψηλής ποιότητας όργανο σχεδίασης που υποστηρίζει το αυθόρμητο σκίτσο καθώς και τη ζωγραφική με ακουαρέλα. Το μελάνι με βάση το νερό είναι πάντα έτοιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άριστα με νερό.

Η ποιότητα είναι το αξίωμά μας. Έτσι, ο μαρκαδόρος ακουαρέλας για καλλιτέχνες’  ξεχωρίζει λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε χρωστικές ουσίες και υψηλής ανθεκτικότητας στο φως. Τα χρώματα ακολουθούν το σύστημα χρωμάτων της Faber-Castell  και επομένως είναι αξιόπιστα συνδυάσιμα με άλλα μολύβια καλλιτεχνών της Faber-Castell. Η ευελιξία του μαρκαδόρου Albrecht Dürer watercolour πείθει κυρίως στα τα ταξίδια του. Όποιος θέλει να αποτυπώνει τις εντυπώσεις ενώ βρίσκεται στο δρόμο, θα πιάσει αυτό το στυλό με ευχαρίστηση. Δύο μύτες – μια μύτη πινέλου και μια μύτη με ίνες – προσφέρουν στον καλλιτέχνη ευελιξία στο προσωπικό στυλ σχεδίασης. Το μελάνι προσδίδει στα σχέδια και τα προκαταρκτικά σκίτσα μια υψηλή δυναμική που εντείνεται με το βάψιμο με νερό. Οι μαρκαδόροι ακουαρέλας  Albrecht Dürer artists’ διατίθενται σε 30 μεμονωμένα χρώματα.

Φωτίστε και σκουρύνετε τα χρώματα

TΤα χρώματα του μαρκαδόρου ακουαρέλας Albrecht Dürer artists’  μπορούν να φωτιστούν σταδιακά . Η ποσότητα του νερού καθορίζει το βαθμό του φωτισμού.
As Για το σκούρο χρώμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το μαύρο ή το γκρι, αλλά και το αντίστοιχο συμπληρωματικό χρώμα.

C Τα συμπληρωματικά χρώματα βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο στον κύκλο χρωμάτων . Η διαστρωμάτωση συμπληρωματικών χρωμάτων δημιουργεί σπασμένα ή γκρίζα μείγματα χρωμάτων.

 

Tip:
Cσυμπληρωματικά χρώματα τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο ενισχύουν το ένα το’ χρωματικό αποτέλεσμα του άλλου. Έτσι, για παράδειγμα, το πορτοκαλί κάνει το μπλε να λάμπει όταν τοποθετείται δίπλα του.

Δείτε τα βίντεο μας