Δροσερή αναβάθμιση για εσάς

ool αναβάθμιση για εργασία στο σπίτι: the Black Edition colour pencils

Ταιριάζοντας με τη μοντέρνα τάση All Black από τον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης, παρέχουν τώρα δροσερά διακοσμητικά αντικείμενα για μια περιστασιακή αναβάθμιση στο σαλόνι και το γραφείο.

Από το παστέλ στο νέον

Μαύρο σετ έκδοσης 50:

Αν μπορεί να είναι λίγο περισσότερο: Το Black Edition 50er Set είναι η τέλεια ιδέα δώρου για όλους όσους δεν χορταίνουν τα σούπερ φωτεινά χρώματα. Οι 50 μεμονωμένες αποχρώσεις φαίνονται ιδιαίτερα υπέροχα στη χάρτινη βιτρίνα που αποτελεί μέρος του σετ. 

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στην κονσέρβα των 36

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στην κονσέρβα των 24

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στην κονσέρβα των 12

Black Edition έγχρωμα μολύβια Neon & Pastel 

TΤο νέο μαύρο είναι πολύχρωμο! Το Black Edition δίνει πικάντικο χρώμα στη σχολική καθημερινότητα και ανήκει στα θρανία των cool παιδιών και εφήβων. Τώρα η σειρά αποκτά άλλη μια στιλάτη προσθήκη - με τις μοντέρνες αποχρώσεις neon και pastel, που δίνουν πουδρένιες και φωτεινές πινελιές, αντίστοιχα, και είναι εξαιρετικά απαλές: Η μολύβι εγγυάται πολύ απαλή πινελιά και ιδιαίτερα φωτεινά χρώματα, ακόμα και σε σκούρο ή χρωματιστό χαρτί. Χάρη στην ειδική συγκόλληση, είναι επίσης ανθεκτικό στο σπάσιμο. Το εργονομικό τριγωνικό σχήμα εξασφαλίζει ότι τα μοντέρνα εργαλεία σχεδίασης εφαρμόζουν τέλεια στο χέρι.   

B Black Edition Σετ 50:

Αν μπορεί να είναι λίγο παραπάνω: Το Black Edition 50er Set είναι η τέλεια ιδέα δώρου για όλους όσους δεν χορταίνουν τα εξαιρετικά φωτεινά χρώματα. Οι 50 μεμονωμένες αποχρώσεις φαίνονται ιδιαίτερα υπέροχα στη χάρτινη βιτρίνα που αποτελεί μέρος του σετ. 

Coole πολύχρωμο γραφείο στο σπίτι

Όλοι το ξέρουμε αυτό: ένα εμπνευσμένο περιβάλλον μας κάνει όλους εξίσου παραγωγικούς. Όσο πιο άνετα αισθανόμαστε, τόσο πιο δημιουργικοί μπορούμε να είμαστε. Αυτό ισχύει και για την εργασία στο γραφείο στο σπίτι. Πραγματικοί ενισχυτές ενέργειας είναι τα κομψά σκεύη που εναρμονίζονται τέλεια με την ατμόσφαιρα του σπιτιού - όπως τα έγχρωμα μολύβια Black Edition της Faber-Castell. Ταιριάζοντας με τη μοντέρνα τάση All Black από τον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης, παρέχουν τώρα δροσερά διακοσμητικά αντικείμενα για μια χαλαρή αναβάθμιση στο σαλόνι και το γραφείο. Και η εμφάνισή τους χτυπάει διάνα: η σκούρα κάννη επιτρέπει στα φωτεινά χρώματα να πρωταγωνιστούν, ενισχύοντας περαιτέρω την ακτινοβολία τους. 
B Αλλά και μόνο για διακοσμητικούς σκοπούς, η κομψή έκδοση είναι σίγουρα πολύ καλή για να την αφήσετε μόνη της, γιατί έχει ακόμα περισσότερα να προσφέρει: Τα στυλό είναι κατασκευασμένα από ξύλο υψηλής ποιότητας από βιώσιμη δασοκομία, εφαρμόζουν τέλεια στο χέρι με το εργονομικό τριγωνικό τους σχήμα και εγγυώνται φανταστικά δημιουργικά αποτελέσματα: Χάρη στην εξαιρετικά μαλακή μολύβι, τα λαμπερά φωτεινά χρώματα αναδεικνύονται ιδιαίτερα καλά, ακόμα και σε σκούρο ή χρωματιστό χαρτί.

Σεμινάριο: Δημιουργία μεγάλων ημερολογίων