Οικονομία

Aπαράλληλα με την περιβαλλοντική και κοινωνική δέσμευση, η υπεύθυνη εταιρική διακυβέρνηση (το “G” στην ESG) αποτελεί βασικό μέρος της συνολικής μας προσέγγισης για τη βιωσιμότητα, η οποία περιλαμβάνει επίσης την οικονομική επιτυχία. Ενσαρκώνουμε μια εταιρική κουλτούρα βασισμένη σε αξίες, η οποία αντικατοπτρίζεται όχι μόνο στην καθημερινή μας εργασία, αλλά και στη μακροπρόθεσμη σκέψη.

Faber-Castell charakteryzuje się ciągłością działania, doświadczonym zespołem zarządzającym oraz stabilną bazą zatrudnienia dla około 8000 pracowników na całym świecie.

Είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως για προϊόντα υψηλής ποιότητας γραφής, ζωγραφικής, σχεδίου και χειροτεχνίας, καθώς και για καλλυντικά.
Με περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια μολύβια ετησίως, είμαστε ο κορυφαίος και ο παλαιότερος κατασκευαστής ξύλινων μολυβιών στον κόσμο.
Εκπροσωπούμαστε σε περισσότερες από 120 χώρες και διαθέτουμε δικές μας εργοστασιακές μονάδες σε δέκα χώρες, καθώς και εταιρείες πωλήσεων σε 22 χώρες.
Η Faber-Castell είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως για προϊόντα υψηλής ποιότητας γραφής, ζωγραφικής και σχεδίου, καθώς και για καλλυντικά. Με περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια μολύβια ετησίως και περίπου 8.000 εργαζόμενους, η Faber-Castell είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής ξύλινων μολυβιών στον κόσμο. Σήμερα η εταιρεία εκπροσωπείται σε περισσότερες από 120 χώρες και διαθέτει δικές της εργοστασιακές μονάδες σε δέκα χώρες, καθώς και εταιρείες πωλήσεων σε 22 χώρες. Η Faber-Castell ιδρύθηκε το 1761, είναι μία από τις παλαιότερες βιομηχανικές εταιρείες στον κόσμο και ανήκει στην ίδια οικογένεια εδώ και εννέα γενιές. Η εταιρεία χαρακτηρίζεται από τη συνέχεια της ιδιοκτησίας, μια έμπειρη διοικητική ομάδα και μια σταθερή βάση απασχόλησης περίπου 8.000 εργαζομένων παγκοσμίως. Η Faber-Castell οφείλει την ηγετική της θέση στη διεθνή αγορά στην παραδοσιακή της δέσμευση για την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, το περιβάλλον και την κοινωνική δέσμευση, καθώς και στον μεγάλο αριθμό καινοτομιών προϊόντων.

Μάθετε περισσότερα για το σύστημα διαχείρισης της συμμόρφωσής μας