Οικονομία

Η εταιρεία χαρακτηρίζεται από τη συνέχεια της ιδιοκτησίας, μια έμπειρη διοικητική ομάδα και μια σταθερή βάση απασχόλησης περίπου 8.000 εργαζομένων σε όλο τον κόσμο.
Είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως για προϊόντα υψηλής ποιότητας γραφής, ζωγραφικής, σχεδίου και χειροτεχνίας, καθώς και για καλλυντικά.
Εκπροσωπούμαστε σε περισσότερες από 120 χώρες και διαθέτουμε δικές μας εργοστασιακές μονάδες σε δέκα χώρες, καθώς και εταιρείες πωλήσεων σε 22 χώρες.
Με περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια μολύβια ετησίως, είμαστε ο κορυφαίος και ο παλαιότερος κατασκευαστής ξύλινων μολυβιών στον κόσμο.
Η Faber-Castell είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως για προϊόντα υψηλής ποιότητας γραφής, ζωγραφικής και σχεδίου, καθώς και για καλλυντικά. Με περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια μολύβια ετησίως και περίπου 8.000 εργαζόμενους, η Faber-Castell είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής ξύλινων μολυβιών στον κόσμο. Σήμερα η εταιρεία εκπροσωπείται σε περισσότερες από 120 χώρες και διαθέτει δικές της εργοστασιακές μονάδες σε δέκα χώρες, καθώς και εταιρείες πωλήσεων σε 22 χώρες. Η Faber-Castell ιδρύθηκε το 1761, είναι μία από τις παλαιότερες βιομηχανικές εταιρείες στον κόσμο και ανήκει στην ίδια οικογένεια εδώ και εννέα γενιές. Η εταιρεία χαρακτηρίζεται από τη συνέχεια της ιδιοκτησίας, μια έμπειρη διοικητική ομάδα και μια σταθερή βάση απασχόλησης περίπου 8.000 εργαζομένων παγκοσμίως. Η Faber-Castell οφείλει την ηγετική της θέση στη διεθνή αγορά στην παραδοσιακή της δέσμευση για την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, το περιβάλλον και την κοινωνική δέσμευση, καθώς και στον μεγάλο αριθμό καινοτομιών προϊόντων.