ΓΡΆΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΤΕ

Fine Writing

Πληκτρολογούμε. Σαρώνουμε. Δημοσιεύουμε. Η χειρόγραφη γραφή εξακολουθεί να παίζει ρόλο? Ναι, παίζει! Ειδικά στην ψηφιακή μας ζωή, γιατί όποιος είναι συνεχώς συνδεδεμένος και συνδεδεμένος στο διαδίκτυο χρειάζεται μια αναλογική ισορροπία. Θέλετε να οργανώσετε τις σκέψεις σας, να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη? Άμεσα, χωρίς οθόνη – κατευθείαν από τις σκέψεις στο χαρτί? Έχουμε τα ιδανικά όργανα γραφής για ό,τι νέο, εκπληκτικό και μοναδικό: τις ιδέες σας.

Πληκτρολογούμε, σαρώνουμε, ποστάρουμε. Ποιον ρόλο παίζει άραγε ακόμη το γράψιμο με το χέρι; Το χειρόγραφο ζει ακόμη! Ειδικά στον πλήρως ψηφιακό κόσμο της καθημερινότητάς μας, διότι όποιος είναι διαρκώς δικτυωμένος και online, χρειάζεται μία αναλογική διέξοδο. Θέλεις να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου, να αφήσεις ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου; Με απόλυτη αμεσότητα, χωρίς οθόνη, από το μυαλό απευθείας στο χαρτί; Έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, φτιαγμένα ειδικά για ό,τι είναι νέο, απροσδόκητο και μοναδικό: τις ιδέες σου.

Γράψτε για να δημιουργήσετε

ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟΝΟ: Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ HEXO

Πάντα σε ετοιμότητα, όταν έχεις στο μυαλό σου τον επόμενο στίχο για το νέο τραγούδι, όταν οι μελωδίες παίρνουν σάρκα και οστά: η νέα σειρά Hexo. Με τα στυλό ball point, τα στυλό roller ή τις πένες βρίσκεις πάντα τον σωστό τόνο. Χαρακτηριστική και γεμάτη στιλ, η σειρά Hexo επιδεικνύει γωνίες και ακμές – ενώ ταυτόχρονα είναι πανάλαφρη.

ανακαλύπτω Hexo

ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ: ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ E-MOTION

Γρήγορο σκαρίφημα ή οι τελευταίες λεπτομέρειες; Ο αρχιτέκτονας της ζωής σου είσαι εσύ! Τα εργαλεία γραφής e-motion δίνουν ώθηση στα σχέδιά σου σε κάθε περίπτωση. Μοναδική: η δυναμική σιλουέτα των πενών, των στυλό roller, των στυλό ball point και των μηχανικών μολυβιών. Τα χαρακτηριστικά, εντυπωσιακά εργαλεία γραφής εφαρμόζουν έτσι ιδιαίτερα καλά στο χέρι. 

ανακαλύπτω e-motion

ΛΕΠΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: AMBITION 

Για την ξεκάθαρη γραμμή στην ιστορία σου: Δώσε μορφή στις σκέψεις σου – με τα λεπτά εργαλεία γραφής της σειράς Ambition. Πένες, στυλό roller, στυλό ball point και μηχανικά μολύβια συνοδεύουν γραμμή-γραμμή εσένα και το έργο σου. Είσαι έτοιμος να γράψεις το επόμενο κεφάλαιό σου;

ανακαλύπτω Ambition

ΓΙΑ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ: ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ NEO SLIM

Η εμφάνιση είναι αυθεντική, η αίσθηση αφής δροσερή και λεία: Όσον αφορά το στιλ, η σειρά NEO Slim δεν υπολείπεται σε τίποτα από το smartphone και το tablet σου. Στυλό ball point, πένες και στυλό roller είναι οι νέοι αναλογικοί αγαπημένοι σου συνοδοί, απέριττοι και λιτοί. Σαν να είναι κομμένοι και ραμμένοι για σένα και το εντελώς δικό σου στιλ!

ανακαλύπτω NEO Slim

ΌΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ FINE WRITING

Λειτουργικός, αυθεντικός και τόσο πολύπλευρος όσο οι χρήστες του: Ανακάλυψε την γκάμα μας σε άριστης ποιότητας εργαλεία γραφής από πολύτιμα μέταλλα, πολύτιμη ρητίνη και ξύλο.