ΛΕΠΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ:

ΡΓΑΛΕΙΟ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΛΕΠΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ: AMBITION

Timelessly beautiful, fountain pens, rollerball pens, ballpoint pens and propelling pencils.

ΈΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Η σειρά Ambition δείχνει τόσο χαρακτήρα όσο οι ήρωες της ιστορίας της ζωής σου. Απέριττα και διαχρονικά όμορφα, οι πένες, τα στυλό roller, τα στυλό ball point και τα μηχανικά μολύβια χαρίζουν μορφή στις σκέψεις σου και φροντίζουν με το λεπτό τους προφίλ για την ξεκάθαρη γραμμή στο γράψιμο. 

ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Το καπάκι και το τμήμα της λαβής της σειράς Ambition αποτελούνται από γυαλιστερό επιχρωμιωμένο μέταλλο, αλλά και το σώμα εντυπωσιάζει σε όλη τη γραμμή: Διατίθεται κατ’ επιλογή σε κομψό ξύλο, ανοξείδωτο χάλυβα ή πολύτιμη ρητίνη και σε οδηγεί αξιόπιστα στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας σου.

 

ΌΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Για την ξεκάθαρη γραμμή στην ιστορία σου: Δώσε μορφή στις σκέψεις σου – με τα λεπτά εργαλεία γραφής της σειράς Ambition. Πένες, στυλό roller, στυλό ball point και μηχανικά μολύβια συνοδεύουν γραμμή-γραμμή εσένα και το έργο σου. Είσαι έτοιμος να γράψεις το επόμενο κεφάλαιό σου;

περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟΝΟ: Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ HEXO

Πάντα σε ετοιμότητα, όταν έχεις στο μυαλό σου τον επόμενο στίχο για το νέο τραγούδι, όταν οι μελωδίες παίρνουν σάρκα και οστά: η νέα σειρά Hexo. Με τα στυλό ball point, τα στυλό roller ή τις πένες βρίσκεις πάντα τον σωστό τόνο. Χαρακτηριστική και γεμάτη στιλ, η σειρά Hexo επιδεικνύει γωνίες και ακμές – ενώ ταυτόχρονα είναι πανάλαφρη.
ανακαλύπτω Hexo

ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ: ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ E-MOTION

Γρήγορο σκαρίφημα ή οι τελευταίες λεπτομέρειες; Ο αρχιτέκτονας της ζωής σου είσαι εσύ! Τα εργαλεία γραφής e-motion δίνουν ώθηση στα σχέδιά σου σε κάθε περίπτωση. Μοναδική: η δυναμική σιλουέτα των πενών, των στυλό roller, των στυλό ball point και των μηχανικών μολυβιών. Τα χαρακτηριστικά, εντυπωσιακά εργαλεία γραφής εφαρμόζουν έτσι ιδιαίτερα καλά στο χέρι. 

ανακαλύπτω e-motion

ΓΙΑ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ: ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ NEO SLIM 

Η εμφάνιση είναι αυθεντική, η αίσθηση αφής δροσερή και λεία: Όσον αφορά το στιλ, η σειρά NEO Slim δεν υπολείπεται σε τίποτα από το smartphone και το tablet σου. Στυλό ball point, πένες και στυλό roller είναι οι νέοι αναλογικοί αγαπημένοι σου συνοδοί, απέριττοι και λιτοί. Σαν να είναι κομμένοι και ραμμένοι για σένα και το εντελώς δικό σου στιλ!
ανακαλύπτω NEO Slim

ΌΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ FINE WRITING

Λειτουργικός, αυθεντικός και τόσο πολύπλευρος όσο οι χρήστες του: Ανακάλυψε την γκάμα μας σε άριστης ποιότητας εργαλεία γραφής από πολύτιμα μέταλλα, πολύτιμη ρητίνη και ξύλο.

περισσότερα