Γράφοντας με στυλ

ΡΑΨΙΜΟ ΜΕ ΣΤΙΛ: Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ HEXO

Αδειάστε τη σκηνή για αυτόν τον ισχυρό χαρακτήρα: το εξάπλευρο Hexo είναι τόσο ακαταμάχητο όσο και ο ρυθμός στο αυτί σας, τόσο ατομικό όσο και η προσωπική σας λίστα αναπαραγωγής. Η πένα, το στυλό rollerball και το στυλό με στυλό μπάλας αναδεικνύουν τις γωνίες και τις άκρες τους, εντυπωσιακές και κομψές, για απεριόριστη δημιουργικότητα. Κατασκευάζονται στην Ευρώπη και διατίθενται σε μοντέρνο ροζ, ασημί και μαύρο χρώμα.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η αυλαία ανοίγει για να ξεπροβάλλει αυτός ο έντονος χαρακτήρας: Η εξαγωνική σειρά Hexo είναι το ίδιο γοητευτική με τον ρυθμό που έχεις μέσα σου, το ίδιο μοναδική όπως η προσωπική σου playlist. Οι πένες, τα στυλό roller και τα στυλό ball point έχουν γωνίες και ακμές, είναι χαρακτηριστικά και γεμάτα στιλ,, για δημιουργικότητα χωρίς όρια. Παράγεται στην Ευρώπη και διατίθεται σε υπέροχο ροζέ, ασημί και μαύρο χρώμα.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΒΑΡΟΣ

Η εξαγωνική σειρά Hexo είναι κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Αυτό σημαίνει ότι το αλουμίνιο υποβάλλεται σε επεξεργασία τέτοια, ώστε να σχηματίζεται πάνω του μια προστατευτική στρώση οξειδίου. Έτσι το μικρό βάρος είναι ακόμα πιο ανθεκτικό για όλα όσα θα συναντήσει η δημιουργική σου γραφή.  

 

ΌΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Πάντα σε ετοιμότητα, όταν έχεις στο μυαλό σου τον επόμενο στίχο για το νέο τραγούδι, όταν οι μελωδίες παίρνουν σάρκα και οστά: η νέα σειρά Hexo. Με τα στυλό ball point, τα στυλό roller ή τις πένες βρίσκεις πάντα τον σωστό τόνο. Χαρακτηριστική και γεμάτη στιλ, η σειρά Hexo επιδεικνύει γωνίες και ακμές – ενώ ταυτόχρονα είναι πανάλαφρη.

περισσότερα 

 

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ: ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ E-MOTION

Γρήγορο σκαρίφημα ή οι τελευταίες λεπτομέρειες; Ο αρχιτέκτονας της ζωής σου είσαι εσύ! Τα εργαλεία γραφής e-motion δίνουν ώθηση στα σχέδιά σου σε κάθε περίπτωση. Μοναδική: η δυναμική σιλουέτα των πενών, των στυλό roller, των στυλό ball point και των μηχανικών μολυβιών. Τα χαρακτηριστικά, εντυπωσιακά εργαλεία γραφής εφαρμόζουν έτσι ιδιαίτερα καλά στο χέρι. 

ανακαλύπτω e-motion

ΛΕΠΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: AMBITION 

Για την ξεκάθαρη γραμμή στην ιστορία σου: Δώσε μορφή στις σκέψεις σου – με τα λεπτά εργαλεία γραφής της σειράς Ambition. Πένες, στυλό roller, στυλό ball point και μηχανικά μολύβια συνοδεύουν γραμμή-γραμμή εσένα και το έργο σου. Είσαι έτοιμος να γράψεις το επόμενο κεφάλαιό σου;
ανακαλύπτω Ambition

ΓΙΑ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ: ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ NEO SLIM 

Η εμφάνιση είναι αυθεντική, η αίσθηση αφής δροσερή και λεία: Όσον αφορά το στιλ, η σειρά NEO Slim δεν υπολείπεται σε τίποτα από το smartphone και το tablet σου. Στυλό ball point, πένες και στυλό roller είναι οι νέοι αναλογικοί αγαπημένοι σου συνοδοί, απέριττοι και λιτοί. Σαν να είναι κομμένοι και ραμμένοι για σένα και το εντελώς δικό σου στιλ!
ανακαλύπτω NEO Slim

ΌΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ FINE WRITING

Λειτουργικός, αυθεντικός και τόσο πολύπλευρος όσο οι χρήστες του: Ανακάλυψε την γκάμα μας σε άριστης ποιότητας εργαλεία γραφής από πολύτιμα μέταλλα, πολύτιμη ρητίνη και ξύλο.

περισσότερα