Νέοι μαρκαδόροι Grip

Εργονομικοί, πολλαπλών χρήσεων, και εξαιρετικής Γερμανικής ποιότητας: μαρκαδόροι GRIP

Η νέα σειρά GRIP MARKER της Faber-Castell συνδυάζει ένα μοναδικό, εργονομικό και οικονομικό σχεδιασμό. Περιλαμβάνει τέσσερα βασικά εργαλεία, σε εύχρηστο μεγάλο μέγεθος, ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε διαφορετικές επιφάνειες, για το γραφείο ή το σπίτι. Και τα τέσσερα μοντέλα έχουν το χαρακτηριστικό σχεδιασμό GRIP: τον εργονομικό τριγωνικό κορμό και την ανάγλυφη επιφάνεια grip για σταθερό κράτημα και άνεση.

Αδιάβροχος, με ανθεκτικότητα στο φως και εξαιρετικός στην προσαρμογή, ο ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ είναι ιδανικός για γράψιμο σε επιφάνειες όπως το γυαλί, το ξύλο, το χαρτόνι και το μέταλλο. Ο ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ FLIPCHART είναι ιδανικός μαρκαδόρος για επαγγελματική χρήση σε πίνακα παρουσιάσεων. Εάν θέλετε να διορθώσετε ή να σβήσετε τις σημειώσεις σας εύκολα από τον ασπροπίνακα, τότε ο ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΑΣΠΡΟΠΙΝΑΚΑ με την ανθεκτική στρογγυλή μύτη είναι ο πιο κατάλληλος. Ο διάφανος ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗΣ είναι σχεδιασμένος για να χρησιμοποιείται και στα συνήθη και στα ειδικά χαρτιά και προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα ζωντανών χρωμάτων. Με την ανθεκτική κοφτή μύτη του, υπογραμμίζει σε τρία διαφορετικά πάχη, ανάλογα με τη γωνία της μύτης, για μεγαλύτερη ακρίβεια και χρηστικότητα.

Και οι τέσσερις ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ GRIP έχουν εξαιρετική απόδοση. Μόλις τελειώσει το μελάνι τους, απλά τοποθετήστε το κατάλληλο ανταλλακτικό και το αυτορυθμιζόμενο τριχοειδές σύστημα θα τον ξαναγεμίσει αυτόματα. Για το λόγο αυτό, πέρα από την αρίστη τους απόδοση, οι ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ GRIP είναι επίσης και πιο φιλικοί στο περιβάλλον.